Beckhamit kiittivät lastenhoidosta – ostivat isoäideille uudet Audit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläiset julkkismaailman kuninkaalliset, eli Beckhamit, tunnetaan heidän perhekeskeisestä elämäntyylistään ja David osoitti äsken kunnioitusta vaimolleen tatuoimalla hänen nimensä kämmenselkään. Nyt lahjojen annista ovat päässeet nauttimaan pariskunnan äidit ja heidän lastensa isoäidit.

Monissa lapsiperheissä tiedetään, että isovanhemmat tarjoavat usein korvaamatonta lastenhoitoapua. Tämän ovat huomanneet myös Beckhamien perhe, ja nyt Victoria ja David tahtovat muistaa lastensa isovanhempia hulppeilla kiitoslahjoilla – nimittäin liki 60.000 euron arvoisilla Audin urheiluautoilla.

Davidin Sandra-äiti ja Victorian Jackie-äiti ovat vahtineet pariskunnan neljää lasta auliisti ilman, että Beckhamit olisivat joutuneet palkkaamaan lastenvahteja. People-lehden mukaan julkkisperheen arki ei ole helpoimmasta päästä tiukkoine aikatauluineen, joten isoäitien apu on ollut korvaamatonta. Mummot ovat lahjoista liikuttuneita.

Pariskunnalla on neljä lasta; 14-vuotias Brooklyn, 11-vuotias Romeo, kahdeksanvuotias Cruz ja kaksivuotias Harper. Victoria Beckham työskentelee muotisuunnittelijana ja David on tehnyt viime aikoina mallin töitä alusvaatemainoksissa jäätyään eläkkeelle ammattilaisjalkapalloilijan pestistä.