Cheekin uusi levy jättimenestys – heti tuplaplatinaa ja pian triplaplatinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cheekin perjantaina julkaistu albumi Kuka muu muka on ylittänyt tuplaplatinarajan, yli 40.000 kappaletta. Albumin myynti on niin hurjaa, että triplaplatinaraja saavutetaan pian. Levyltä julkaistu single Timantit on ikuisia on hallinnut single- ja latauslistoja julkaisustaan asti.

– Muistan, kun 12 vuotta sitten Lahdessa leikkasin itse kannet ensimmäiseen omakustannelevyyni. Sain sen myyntiin erääseen levyliikkeeseen, koska kaveri oli siellä töissä. Vein sinne viisi albumia viikossa. Siitä on tultu pitkä matka ja en voi olla kuin nöyrän kiitollinen, Cheek summaa.

Cheek teki viikonloppuna kotimaista musiikkihistoriaa, kun hänellä oli lauantaina ja sunnuntaina Helsingin Jäähallissa konsertit, jotka myytiin loppuun vain 20 minuutissa. Keikoilla koettiin ainutlaatuinen show, jollaista Suomessa ei ole koskaan aikaisemmin nähty. Cheekille myös ojennettiin lauantain konsertissa triplaplatinalevy Sokka irti -albumista.