Courtney Stodden haluaa olla riippuvainen miehestään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikan kohublondi Courtney Stodden kohautti taannoin brittien julkkisten Big Brother -ohjelmassa. Courtney onnistui herättämään paheksuntaa muissa asukkailta rintojensa alituisella paljastelemisellaan. Sittemmin neitokainen avautui avioliittonsa tilasta.

Hän ei häpeä myöntää olevansa glamourtyttö, joka kaipaa miehensä Dougin huolenpitoa ja hoivaa. Courtney äityi tunteikkaaksi ja kehui miestään monisanaisesti.

– Hän merkitsee minulle paljon enemmän kuin tämä hiton talo, enkä halua jättää tätä taloa sellaisessa itsenäisyyden ja vahvuuden tunteessa, etten voi enää turvautua häneen. En halua hänen koskaan päästävän minusta irti, enkä halua päästää hänestä irti, kertoi Courtney muille kilpailijoille Daily Mail -sivuston mukaan.

Stodden taivutteli taannoin 53-vuotiaan Doug Hutchersonin hankkimaan hänelle silikonirinnat. Neito suurennutti muotojaan C-kupista DD-kuppiin. Monissa punaisen maton kuvissa rinnat näyttävät olevan räjähtämäisillään katsojan silmille koska tahansa.