Heavyweightille merkittävä kansainvälinen sopimus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen elektronisen tanssimusiikin kokoonpano HeavyWeight on allekirjoittanut kustannussopimuksen hollantilaisen Next Era Publishingin kanssa. Kustannusyhtiö on Laidback Luken omistama, joten sopimus on yhtyeen näkyvyden ja kansainvälisen läpimurron kannalta on erittäin merkittävä.

Laidback Luke on tunnettu esimerkiksi ruotsalaisen Aviciin ja hollantilaisen Afrojackin mentorina ja tärkeänä vaikuttajana.

– Olen äärimmäisen iloinen saadessani nämä lahjakkaat suomalaiset tuottajat tiimiin. Yhtyeen aiemmasta tuotannosta kuulee, että heillä on jotain erityistä taskussaan ja lähitulevaisuuden julkaisut tulevat todella aiheuttamaan kuhinaa EDM-skenessä, New Era Publishingin A&R-vastaava Levy Isabella kommentoi.

Aikaisemmin englantilaiselle BASS=WIN -levy-yhtiölle, hollantilaiselle Be Yourself Musicille ja Suomen Universal Musicille levyttänyt HeavyWeight-ryhmä sai sopimuksen myötä singlejulkaisun arvostetun hollantilaisen Mixmash Recordsin alle. Mixmash Records kuuluu kustannusyhtiö Next Era Publishingin kanssa samaan yritysryppääseen.