Joanna Krupa säväytti: Luksuselämää bikineissä Miamissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seksikkäimpänä siskona tunnettu amerikkalainen mallikaunotar Joanna Krupa ja hänen miehensä Romain Zago erosivat viime syksynä hetkeksi, mutta vain palatakseen pian takaisin yhteen. Joanna tunnetaan pääasiassa realitytähtenä, ja hänen parisuhteensa voi paremmin kuin koskaan.

The Real Housewives of Miami -realitysarjan kaunotar kuvattiin eilen kotinsa uima-altaalla Miami Beachilla yhdessä miehensä Romain Zagon kanssa.

34-vuotias Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Nykyisin hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Joanna seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa jo yli viiden vuoden ajan, vaikka pari erosi taannoin hetkeksi.