Rihanna julkaisi herutuskuvia Thaimaan lomaltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Barbadossyntyinen poptähti Rihanna tunnetaan artistina, jolle kohun herättäminen ei ole mitään uutta, olipa kyse sitten paljastavien vaatteiden käyttäminen tai muut erikoiset tempaukset. Taannoin neitokainen palkkasi itselleen henkilökohtaisen UFO-tutkijan.

Parhaillaan Rihanna lomailee Thaimaassa, jossa hän on keikistellut paahtavan auringon alla bikineissä. Paikalla ei ollut paparazzeja, joten hän päätti itse julkaista omia lomakuviaan verkossa.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin. Kiertueen jälkeen Rihanna on keskittynyt pääasiassa lomailemiseen.