Rihannan lomakuvat eivät jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatähti Rihanna on viettänyt hyvin ansaittua lomaa jo parin kuukauden ajan, kun hänen pitkä maailmankiertueensa päättyi taannoin Helsinkiin. Parhaillaan Rihanna lomailee Thaimaan auringossa, josta hän on julkaissut myös kuvamateriaalia verkossa.

Nyt Rihanna nähdään hänen itse julkaisemissaan bikinikuvissa, joissa poptähti on suunnannut mantereelta laivareissulle. Yllään hänellä on näyttävät bikinit.

25-vuotias Rihanna on julkaissut uransa aikana seitsemän studioalbumia. Tuorein on viime vuonna ilmestynyt Unapologetic-albumi, jossa poppari duetoi muun muassa eksänsä Chris Brownin kanssa. Levyn julkaisun jälkeen Rihanna teki massiivisen maailmankiertueen, joka päättyi lopulta Helsinkiin. Kiertueen jälkeen Rihanna on keskittynyt pääasiassa lomailemiseen.