Simon Cowellin lapsen äiti ei hyväksy miehen exiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Musiikkimoguli Simon Cowell on kertonut olevansa ylpeä isäksi tulemisesta ja nyt hän on päättänyt perustaa Lauren Silvermanin kanssa oikean perheen. Silverman tahtoo kuitenkin saattaa kaikki miehen entiset naiset unholaan.

Raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö. Nyt hän on vaatinut, että Cowellin tulisi katkaista välit entiseen kihlattuunsa Mezhgan Hussainyyn. Mezhgan on nimittäin vieläkin tiiviisti osa Simonin elämää, vaikka pariskunta purki kihlauksensa kaksi vuotta sitten. Mezhgan työskentelee Simonin meikkitaiteilijana, eikä Lauren voi sietää entisen naisen läsnäoloa.

Closer-lehden mukaan Simon ja Megzhgan viettävät jopa kymmenen tunnin pituisia päiviä yhdessä. Lisäksi miehen lähipiiriin kuuluu muitakin exiä, ja Lauren vaatii, että haaremista tulee päästä eroon, ennen kuin Simon voi keskittyä perhe-elämään.

Lähipiirin mukaan miljonääri-isälle on tärkeää, että hänen jälkikasvullaan on tasapainoinen koti ja kasvatus. Miehen otaksutaan hiljentävän työtahtiaan viimeistään kuusikymppisenä, jolloin Simonin kerrotaan ryhtyvän kokopäiväiseksi isäksi.