Brooken raju huumevideo nettiin – crackpiippu huulilla vie lapset lopullisesti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Charlie Sheenin moniongelmainen ex-vaimo Brooke Mueller joutui viime keväänä psykiatriseen vieroitushoitoon muun muassa reseptilääkkeiden väärinkäytön johdosta. Samalla hänen ja Sheenin neljävuotiaat kaksospojat annettiin väliaikaisesti Denise Richardsin huostaan.

Sittemmin Mueller karkasi kuuluisalta Betty Fordin klinikalta ja päätti lopettaa vieroitushoidon, koska koki sen liian rankaksi. Hän menetti samalla mahdollisuudet lastensa huoltajuuteen. Charlie Sheenin entinen vaimo Brooke Mueller on antanut kaksoispoikansa jo vuosi sitten Sheenin toisen exän, eli 42-vuotiaan Denise Richardsin hoidettavaksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Sittemmin lapset Denise määrättiin lasten viralliseksi huoltajaksi, vaikka Brooke vastusti päätöstä. Nyt Brooke Muellerin huoltajuuteen on todennäköisesti isketty viimeinen niitti, kun hänen raju huumevideonsa on päätynyt verkkoon. Ohessa nähdään kolme kuvakaappausta videosta, jossa Mueller mitä ilmeisimmin polttaa lasipiipusta huumeita. Todennäköisesti piipussa on crackia.

Brooke Muellerin ja Charlie Sheenin kaksospojat Bob ja Max jäävät siis Richardsin huostaan nyt ehkä lopullisesti. Charlie Sheen kerrotaan tapaavan lapsiaan väliaikaisen järjestelyn ansiosta useammin, sillä hän asuu samalla asuinalueella Denise Richarsin perheen kanssa. Brooke menettää todennäköisesti kaikki oikeudet lapsiinsa tempauksensa johdosta.