Joanna Krupa esitteli bikinivartalonsa – ja stringipeppunsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Real Housewives of Miami -realitysarjasta tunnetuksi noussut Joanna Krupa on sisarensa Martan tavoin nähty lukuisissa seksikkäissä kuvissa. Joanna erosi viime syksynä miehestään Romain Zagosta, mutta pariskunta palasi sittemmin yhteen.

34-vuotias mallikaunotar on nähty jälleen lomailemassa bikineissä Miamissa, vain pari päivää sen jälkeen kun hänet viimeksi kuvattiin samoissa puuhissa. Tämän lisäksi Joanna Krupa esitteli Instagram-tilillään näyttävää stringipeppuaan itse peilin kautta ottamassaan otoksessa.

Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Nykyisin hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Joanna seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa jo yli viiden vuoden ajan, vaikka pari erosi taannoin hetkeksi.