Öksettavin drinkkiopas? Kaikissa juomissa spermaa mukana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme aiemmin kertoneet, että miesten siemennesteen nauttimisella voi joskus olla hyvinkin terveellisiä vaikutuksia, mutta harva nauttisi sitä kuitenkaan ihan arkipäiväisissä tilanteissa. Spermaa voidaan kuitenkin käyttää melko monipuolisesti, mistä uusi Semenology-kirjanen on osoitus.

Kyseessä on drinkkiohjeita sisältää kirjanen, joka tunnettiin aiemmin hieman rivommalla nimellä The Cum Cookbook. Nyt 23 dollaria Amazonissa maksava kirja on lanseerattu uudelleen hieman siistimmällä nimellä. Sen kaikissa resepteissä on mukaan miehen siemennestettä yhtenä drinkin ainesosana, joten reseptit tuskin tulevat olemaan mukana kovinkaan monen baarin drinkkilistalla.

– Spermaa on usein saatavissa baaritiskin takaa tuoreena ja se tuo mihin tahansa drinkkiin henkilökohtaisen mausteen, opaskirjan kirjoittaja Paul ”Fotie” Photenhauer toteaa.