Kissa oli kuolla asuntopalossa – Batman-asuinen mies riensi apuun

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supersankarit elävät nykyään fanien mielessä kirkkaammin kuin koskaan aikaisemmin. Kun Ben Affleck valittiin taannoin Batman vs. Superman -elokuvan tähdeksi, oli moni Lepakkomiehen fani jo viiltelemässä kuvainnollisesti lusikalla ranteitaan auki näyttelijävalinnan takia.

Benillä lienee vielä todistettavaa suurelle yleisölle, mutta sillä välin tosielämän Batman on päässyt vauhtiin pelastustehtävissä. Miltonin kaupungissa Etelä-Virginiassa kaksi supersankareiksi pukeutunutta miestä on nyt onnistunut pelastamaan kissan palavasta rakennuksesta.

John Buckland ja Troy Marcum, eli tuttavallisemmin Batman ja Kapteeni Amerikka, olivat lasten ja veteraanien tapahtumassa ilostuttamassa ihmisiä, kun he kuulivat tuleen syttyneestä talosta. Miehet ryntäsivät rakennuksen sisään tutkimaan, oliko kukaan jäänyt sisälle. He onnistuivat pelastamaan talosta savun takia taintuneen kissan, uutisoi WSAZ-sivusto.

Kissa heräsi, kun Lepakkomies-Buckland antoi sille suusta-suuhun-tekohengitystä. Kun eläin oli hereillä, se alkoi sähisemään Batmanille. Kodin omistajat eivät olleet paikalla sähköongelmista johtuneen palon aikana. Lääkäreiden tullessa paikalle miehet joutuivat riisumaan supersankarin maskinsa, mutta Buckland vannotti lapsia olemaan paljastamatta Batmanin todellista henkilöllisyyttä.