Mercedes-Benz julkaisi nerokkaan TV-mainoksen – tai ei ehkä sittenkään…

Viihdeuutiset · Stara.fi

Automaailman arvostetuimpiin automerkkeihin lukeutuva Mercedes-Benz on julkaissut uuden automainoksen, jossa ei nähdä ainoatakaan autoa. Sen sijaan mainoksessa nähdään koko joukko kukkoja heilumassa. Hauskassa videossa kukkojen päät pysyvät paikoillaan vartalon heiluessa puolelta toiselle.

Uunituore mainosvideo esittelee Mersun uutta Magic Body Control -ominaisuutta ja se on amerikkalaisen Merkley & Partners -mainostoimiston ja saksalaisen Jung von Mattin tuotoksia. Heti mainoksen julkaisemisen jälkeen paljastui, että idea ei ollutkaan alunperin Mersun, sillä täysin samaa ajatusta käytettiin Fujin kameramainoksessa kuluvan vuoden helmikuussa. Kukin voi vetää omat johtopäätöksensä siitä onko kyseessä sattuma vai ei.