Suomesta suorat lomalennot Marokkoon

Matkailu · Stara.fi

Suomalaisittain varsin eksoottiselta kuulostavassa Marokossa voi tunnin ajomatkan säteellä laskea sekä hiekkadyyneillä että lumirinteillä, ja ehtiä vielä illaksi surffaamaan tai herkuttelemaan maistuvien patojen äärelle. Nyt suomalaisia lennätetään maahan myös suoraan.

Kuva: Aurinkomatkat
Kuva: Aurinkomatkat

Aurinkomatkat on vahvistanut, että se tarjoaa pitkän tauon jälkeen suorat lennot ja valmismatkat Marokkoon. Lokakuun puolivälistä alkaen aikaisempien vaihtoyhteyksien tilalla on yksi viiden tunnin lomalento. Vaihtoehtoina ovat valmismatka Agadiriin tai Marokon kiertomatka, jonka etappeihin kuuluvat Agadir, Marrakech, Atlasvuoristo sekä kasbah-linnoitukset ja Merzougan keidas.

– Agadirissa odotetaan jo innolla suomalaisten matkailijoiden paluuta, joten vastaanotto on takuulla lämmin, viestintäpäällikkö Sanna Forsström-Hack kertoo.

Kuva: Aurinkomatkat
Kuva: Aurinkomatkat

Marokossa voi ihastella esimerkiksi vuohia kiipeilemässä puihin. Argan-lehdoissa elävillä tamri-vuohilla ei ole muita vaihtoehtoja, sillä karu maa ei tarjoa vuohille tarpeeksi ravintoa. Siksi ne ovat vuosisatojen saatossa oppineet kiipeämään puihin syödäkseen niiden lehtiä ja hedelmiä.