Ylvisin megahitti The Fox sai odottamattoman version – tunnistatko?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetissä kulovalkean tavoin suosiota saavuttanut The Fox -kappale on norjalaisen Ylvis -komiikkaduon käsialaa. Kaksikkoon kuuluvat veljekset Bråd ja Vegard Ylvisåker. Hittibiisiä on kuunneltu YouTubessa tähän mennessä jo huimat 50 miljoonaa kertaa.

Kuten ennenkin, ilmestyi tälläkin kertaa suositun kappaleen cover-versiot nopeasti nettiin. Tällä kertaa oman taidonnäytteensä antavat viulua ja pianoa soittavat miehet David Wong ja Mellow Nightz. Mikäli ei ole aiemmin kuullut alkuperäistä The Foxia, voisi näiden herrojen versiota pitää jopa koskettavana, koska siitä on kadotettu laulajien hassuttelu ja ketun tarina.

Ylvis teki kettukappaleensa mainostaakseen uutta televisio-ohjelmansa kautta. Heidän keskusteluohjelmaansa on seurattu norjalaisella TVNorgella vuodesta 2011 lähtien. The Fox on saavuttanut järisyttävää menestystä ympäri maailman ja sille nauretaan niin työpaikkojen kahvipöydissä kuin yökerhojen tanssilattioilla. Mutta mitä kettu sanoo?