Kuin enkeli! Barbara Palvin jakoi tulikuuman kuvan netissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Unkarilainen mallikaunotar Barbara Palvin joutui äskettäin kohun keskelle, kun hänen väitettiin harrastaneen seksiä poptähti Justin Bieberin kanssa. Neitokainen kuitenkin kiisti väitteet, ja kertoi, että hänellä on poikaystävä.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt 19-vuotias malli on ehtinyt uransa aikana poseerata esimerkiksi Armani Exchangen, H&M:n ja Victoria’s Secretin mainoskuvissa. Nyt Barbara Palvin on jakanut Instagram-sivustolla seksikkään otoksen, jossa hän poseeraa Victoria’s Secretiin viittaavat enkelinsiivet selässään alusvaatteisillaan.

Palvinin ja Bieberin kohu sai alkunsa mustasukkaisen tyttöystävän, Selena Gomezin, verkossa julkaisemasta kuvasta. Yhteiskuvassa malli ja poptähti poseeraavat yhdessä muotinäytöksen takahuoneessa. Etenkin Justin Bieberin fanit raivostuivat kuvasta ja kirjoittivat törkyisiä kommentteja Barbara Palvinille.