Kun silikonirinnat menevät överiksi… tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikan kohublondi Courtney Stodden kohautti taannoin brittien julkkisten Big Brother -ohjelmassa, jossa hän herätti paheksuntaa muissa asukkailta rintojen alituisella paljastelemisella. Häätönsä jälkeen Courtney jäi vielä Lontooseen.

Eilen mahdollisesti paljastui syy siihen, miksi Stodden on yhä Lontoossa. Hänet nimittäin kuvattiin poistumassa lontoolaiselta studiolta. Ilmeisesti työn alla on musiikkia, ja studiolla oli mukana kannustamassa myös Courtneyn mies Doug. Kohujulkkiksen silikonit olivat paparazzikuvissa pääosassa.

Courtney Stodden taivutteli taannoin 53-vuotiaan aviomiehensä Doug Hutchersonin hankkimaan hänelle silikonirinnat. Nuori vaimo suurennutti muotojaan C-kupista DD-kuppiin. Monissa punaisen maton kuvissa rinnat näyttävät olevan räjähtämäisillään katsojan silmille koska tahansa, ja taannoin kuvista paljastui, että rintojen iho on muuttunut purppuranväriseksi.