Gemma Atkinson ryhtyi fitness-malliksi – tällä bikinivartalolla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen glamour-malli ja näyttelijätär Gemma Atkinson on noussut kotimaassaan tunnetuksi erityisesti suositun Hollyoaks-saippuasarjan kautta. 28-vuotias tähti on myös nähty lukuisissa rohkeissakin kuvissa.

Gemma Atkinson viettää parhaillaan lomaa välimerellä, jossa mallikaunotar kuvattiin nauttimassa auringosta bikineissä. Näyttävistä muodoistaan tunnettu Atkinson valittiinkin taannoin USA Pro -fitnessvaatemerkin uudeksi edustajaksi.

Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma Atkinson on tehnyt mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Tällä erää Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.