Mies antoi vaimon kokeilla virtuaalikypärää – katso hulvaton reaktio

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Videopelit ovat muuttuneet yksinkertaisen ohjaimen näpyttelystä koko keholla hallittaviksi areenoiksi. Konsolipelissä voi ohjailla hahmon liikkeitä omilla vartalon liikkeillä ja lisäjännitystä tuovat päähän laitettavat virtuaalikypärät.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTubessa on julkaistu video, kuinka Babson McChonkers oli hankkinut virtuaalikypäränä toimivan Oculus Rift -paketin kotiinsa. Hän antoi vaimonsa kokeilla kypärää ja pani hänet katselemaan päätähuimaavaa vuoristoratavideota laite päässä.

Naisen reaktiot ovat hulvattomia. Laite luo illuusion, että hän olisi oikeasti vuoristoradan kyydissä ja vaimo sanookin nopeasti, että jopa hänen kätensä hikoilevat. Toimistotuolissa kiljuva nainen ei myöskään tiedä, että hänen miehensä kuvaa koko reaktion videolle ja kaiken kansan ihmeteltäväksi. Virtuaalikypärät luovat eittämättä pelaajille täysin uudenlaisen pelinautinnon.