Mies kyllästyi kännykän näprääjiin – soitti leffateatterista hätänumeroon

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni elokuvateattereissa käyvä tietää, kuinka ärsyttävää karkkipussien rapisteleminen, teinien kikatteleminen tai purkkapallojen paukutteleminen voi olla. Ketutus huipentuu tappiinsa viimeistään sitten, kun joku onneton on unohtanut puhelimeensa äänet päälle ja renkutus kaikuu pitkin katsomoa.

Nyt FirstShowing.net -sivuston bloggaaja Alex Billington on niin sanotusti pimahtanut kesken Toronton kansainvälisten elokuvafestivaalien. Mies oli nimittäin saanut tarpeekseen pressinäytöksessä puhelimiaan räpläilevistä ihmisistä ja päätti soittaa asiasta hätäkeskukseen, koska elokuvateatterin johtaja ei välittänyt hänen valituksestaan.

Koska hätäkeskuspäivystäjä niin ikään nauroi miehen valittamiselle, jatkoi Billington syyttelemistään Twitterissä. Noloksi asian tekee se, että näytöksessä oli mukana ainoastaan lehdistön ja elokuva-alan edustajia, jota keskittyivät elokuvan sijaan ennemmin älypuhelimiensa tarjoamaan viihteeseen, Huffington Post paljastaa.