Tähän ei moni pysty: Neljä mestaria jonglöörasi yhdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jonglööraamista pääsee yleensä todistamaan lähinnä sirkuksissa tai erilaisten temppuharrastelijoiden esittämänä. Harvoin kuitenkaan pääsee näkemään yhtä taidokasta keilojen kopittelua kuin mitä eräs jonglöörausryhmä tarjoilee.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTubeen on nyt ladattu The Pastels -nimisen ryhmän video, jossa he näyttävät mallia ryhmässä tapahtuvasta jonglööraamisesta. Värikkäisiin paitoihin pukeutunut nelikko esiintyy lavalla varmasti ja etukäteen suunnitellun ohjelmakuvion turvin.

Jo pian videon alkuvaiheessa selviää, että nämä pojat hallitsevat keilojen heittelemisen mestareiden ottein. Mukaansatempaava ohjelmanumero on viihteellistä katsottavaa, ja täsmälliset heitot ällistyttävät videon loppusekunneille saakka.