Poliisi tiedottaa: Murtovaras vei mustikat pakkasesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesälahdella tapahtui sunnuntain ja maanantain välisenä yönä rikoksia, kun mieshenkilö murtautui kesäasuntoon Parikkalan Tarnalan kylässä. Poliisin tiedotteen mukaan murtovaras pakkasi saaliinsa ajettavan ruohonleikkurin kyytiin ja ajoi 10 kilometrin matkan, kunnes menopelin polttoaine loppui Kesälahden Rajavaarassa.

Kuva: Poliisi
Kuva: Poliisi

Siellä mies murtautui toiseen kesäasuntoon, josta hän varasti puutarhatraktorin sekä peräkärryn, johon hän pakkasi lisää saalista. Muun irtaimen lisäksi mies varasti myös kesäasunnon pakastimessa säilössä olleet mustikat. Myöhemmin mies nukahti näyttävän ajoneuvoyhdistelmänsä rattiin ja poliisit ottivat hänet kiinni. Saalis saatiin takaisin miehen syömiä mustikoita lukuunottamatta.