Jarkko Tammisen mittava Stars Show Peacockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Imitaattori Jarkko Tamminen esiintyy Stars Show -nimisellä imitaatio- ja revyyshow’llaan Helsingin Peacock-teatterissa 31. lokakuuta – 14. joulukuuta. Spektaakkeli on ensimmäinen laatuaan, ja näyttelijä imitoi yksin samassa esityksessä peräti 40 julkisuudesta tuttua henkilöä.

Esityksessä esiintyvät myös Laura Voutilainen sekä tunnetuista tanssijoista koostettu tanssiryhmä, jossa tanssivat Marko Keränen, Ansku Bergström, Matti Puro ja Katri Mäkinen. Lisäksi lavalla nähdään taitava livebändi.

– Enpä olisi uskonut, millainen työ oli 40 hahmon opettelussa. Äänen lisäksi pitää opetella liikkeet, ilmeet ja eleet sekä hankkia puvustus ja käsikirjoittaa koko esitys. Tuottajan, ohjaajan ja pääesiintyjän roolien yhdistäminen ei aina ole helppoa, mutta päivääkään en vaihtaisi pois. Nyt teen sitä, mistä olen aina unelmoinut, Jarkko kertoo tulevasta esityksestään.

Jarkko Tamminen on haaveillut omasta imitaatioshow’staan jo 15 vuoden ajan ja perehtynyt alaan opiskelujensa ja töidensä ohella. Huolellisen valmistelutyön pohjaksi hän on muun muassa käynyt katsomassa toistasataa esitystä aina Las Vegasia ja New Yorkia myöten.

Jarkko on valmistunut Teatterikorkeakoulusta musiikkiteatterilinjalta, mutta halunnut jatkaa opintojaan erityisesti äänenkäytön alalla. Viime vuodet hän on opiskellut Complete Vocal -tekniikkaa alan oppilaitoksessa Complete Vocal Institutessa Tanskassa, jossa hän on perehtynyt erityisesti lauluimitaatioon.

Jarkko valmistui Teatterikorkeakoulusta Teatteritaiteen maisteriksi vuonna 2008. Hän on esiintynyt mm. Helsingin Kaupunginteatterin Spring Awakening -musikaalin pääroolissa sekä Vares- ja Kaappari-elokuvissa. Jarkko on kehittänyt imitaatiotaidettaan vuosien varrella, ottanut hahmogalleriaansa yhä uusia tunnettuja julkisuuden hahmoja, ja vakiinnuttanut asemansa yhtenä Suomen johtavista imitaatiotaiteilijoista.