Tähän harva 52-vuotias pystyy! Jean-Claude Van Damme osoitti kykynsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien toimintaelokuvien tähti Jean-Claude Van Damme työskenteli ennen näyttelijänuraansa muun muuassa taksikuskina, pizzalähettinä ja yökerhojen ovivahtina. Taannoin lihaskimppu nähtii Expendables 2 -elokuvassa muiden toimintaelokuvien legendojen, kuten Sylvester Stallonen, Dolph Ludgrenin ja Arnold Schwarzeneggerin seurassa.

Nyt näyttelijä on esitellyt notkeuttaan Go Daddy -palvelun mainoskuvauksissa, jossa hän teki näyttävän spagaatin kukkakaupassa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

52-vuotias belgialainen Jean-Claude Van Damme, oikealta nimeltään Jean-Claude Van Varenberg aloitti itsepuolustuslajit kymmenen vuoden iässä. Sittemmin hän on saanut muun muuassa mustan vyön Shotokan karatessa. Hän aloitti 16-vuotiaana baletin, jotta saisi vartaloonsa lisää notkeutta. Toimintaelokuvien näyttelijä muutti Yhdysvaltoihin vuonna 1981 ja sai ensimmäisen isomman roolinsa Haastaja-elokuvasta vuonna 1986. Van Damme toimii myös käsikirjoittajana ja tuottajana.