Joanna Krupan paita petti kotipihalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewives of Miami -realitysarjasta tunnetuksi tullut Joanna Krupa on sisarensa Martan tavoin noussut suosituksi realitytähdeksi. Joanna erosi viime syksynä miehestään Romain Zagosta, mutta pariskunta palasi sittemmin yhteen. Nyt Joanna on kuvattu telmimässä kotipihalla koiransa kanssa.

Mallikaunotar telmi koiranssa kanssa niin vauhdikkaasti, että hänen löysä paitansa nousi vauhdissa hieman liian ylös. Paikalle osuneen paparazzin kuvista voidaan huomata, että Joannalla ei ollut muita asusteita paitansa alla. Mitään kovin noloja yksityiskohtia tapaus ei kuitenkaan paljastanut.

34-vuotias Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Nykyisin hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Joanna seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa jo yli viiden vuoden ajan, vaikka pari erosi taannoin hetkeksi.