Tässäkö ensi kesän hauskin ja vauhdikkain vekotin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestettiin elokuussa Team City Challenge, jossa koko kaupunki oli valjastettu kilpailuareenaksi. Eräs pisteistä oli niin sanottu limaliuku, jossa kilpailijat liukuivat peräti 40 metrin matkan muovipressun päällä. Nyt Yhdysvalloissa ajatusta on viety hieman pidemmälle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Verkossa ihastellaan nimittäin parhaillaan rakennelmaa, joka voisi hyvinkin tarjota myös Suomessa kesän hauskimman ja vauhdikkaimman päivän. Kyseessä on noin 50 metriä pitkä pressu ja sen päässä oleva hyppyri, joiden avulla ihminen lentää alla olevaan uima-altaaseen korkean ja näyttävän kaaren. Videosta päätellen kyseessä ei ole kovin monimutkainen rakennelma, joten ehkä samanlainen nähdään pian myös Suomessa.