Provinssirock uudistuu – siirtyy ja lyhenee!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoelle sijoittuva Provinssirock siirtyy ensi kesänä kaksi viikkoa eteenpäin. Juhannuksesta seuraavana viikonloppuna järjestettävä ihmisten juhla tiivistyy samalla kaksipäiväiseksi festivaaliksi. Viime kesän tapahtuma ei vetänyt väkeä odotetusti ja tapahtuma jäi tappiolle.

Uudistuksen kohteeksi pääsee myös tapahtuman sydämenä toimiva Törnävän puistoalue. Vanhan Saarilavan poistuminen on antanut aivan uudenlaiset mahdollisuudet aluesuunnittelulle ja muutosten myötä myös alueen idylli pääsee täysiin oikeuksiinsa.

– Nyt on hyvä hetki uudistua. Luomme asiakkaillemme entistä paremman festivaalikokemuksen ja sen myötä tuomme parhaat puolet esiin niin alueesta kuin lavoistakin. Alueelle on suunnitteilla uusia ja yllättäviä ratkaisuja, summaa Provinssirockin promoottori Juha Koivisto.

Seuraava Provinssirock juhlitaan 27. – 28. kesäkuuta 2014. Ensimmäinen Provinssirock järjestettiin vuonna 1979 ja Seinäjoen Elävän musiikin yhdistys Selmu ry on pyörittänyt festivaalia vuodesta 1993.