Tytär peruutti häät – vanhemmat pitivät juhlat kodittomille

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joskus käy niin, että naimisiin aikovat ihmiset tulevat joko katumapäälle tai järkiinsä vasta hääsunnitteluiden edettyä viimeisille metreille. Nyt eräs nainen päätti peruuttaa häänsä vain kuukausi ennen vihkiseremoniaa. Juhlan kustannukset jo etukäteen maksaneet vanhemmat tekivät radikaalin ratkaisun.

He eivät nimittäin tahtoneet heittää rahaa hukkaan tai jättää juhlia pitämättä, vaikka heidän tyttärensä erosikin siipastaan jo ennen vihkimistä. Vanhemmat päättivät, että häihin ei osallistuisi yksikään kutsuvieraista, mutta juhlat pidetään joka tapauksessa. He kutsuivat juhliin 200 koditonta ihmistä, joiden joukossa oli 50 lasta.

Pariskunta tarjosi lapsille kasvomaalausta ja pelle-esityksiä. Kaikki saivat juhlissa syödäkseen ja puitteet olivat muutenkin kohdillaan. Moni koditon luuli aluksi, että koko kutsu oli pilaa, koska se kuulosti liian hyvältä ollakseen totta.

Vanhemmat keksivät idean siitä, että heidän tyttärensä oli kerran tehnyt kodittomista huolehtivan järjestön kanssa avustustöitä. Entinen morsian ei kuitenkaan päässyt itse juhliin, mutta kertoi olleensa tyytyväinen, että rahaa tai ruokaa ei heitetty hukkaan hänen onnettomasta rakkauselämästään huolimatta, ABC News raportoi.