Vain elämää alkaa – takuuvarma kesähitti tulossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna huippusuosituksi muodostunut Vain elämää -ohjelmasarja jatkuu toisen tuotantokauden jaksoilla 4. lokakuuta alkaen. Nelosella esitettävän sarjan tähtinä nähdään tälläkin kaudella nimekkäitä kotimaisia artisteja laidasta laitaan.

Mukana ovat Anna Abreu, Ilkka Alanko, Maarit Hurmerinta, Jukka Poika, Pauli Hanhiniemi, Laura Närhi ja Juha Tapio, jotka pääsevät tulkitsemaan toistensa kappaleita Hirvensalmen Satulinnassa. Alla nähdään milloin kunkin artistin ”oma päivä” esitetään televisiossa.

Ennakkokuuntelujen perusteella kauden kappaleista useampikin voi muodostua ensi vuonna hiteiksi, mutta yksi hitti on jo nyt varma. Jukka Pojan versio Maarit Hurmerinnan Jäätelökesä-klassikosta tulee nimittäin olemaan yksi kesän 2014 suurimmista radiohiteistä.

4.10.Ilkka Alanko

11.10. Laura Närhi

18.10. Jukka Poika

25.10. Anna Abreu

1.11. Juha Tapio

8.11. Maarit Hurmerinta

15.11. Pauli Hanhiniemi

22.11. Duettopäivä