14 pysäyttävää myrskykuvaa – maailmanlopun näky kuvattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ukkoset ja niistä sinkoilevat salamat tulivat jälleen viime kesänä tutuiksi myös suomalaisille, mutta toki ukkosia esiintyy ajoittain myös talvella. Viime viikolla sellainen räiskyi Espoon yläpuolella. Yhdysvalloissa kaikki on kuitenkin suurempaa, mukaanlukien ukkoset ja muut myrskyt.

Nyt Stara julkaisee 14 poikkeuksellisen näyttävää valokuvaa myrskyistä, jollaisen alle tuskin kukaan muu kuin vastuuton myrskybongari haluaisi jäädä. Kuvissa nähtävissä ukkospilvissä on kuitenkin jotain todella majesteettista, ja osa niistä on kuin suoraan sci-fi -elokuvista.

Oheiset kuvat on ikuistettu Yhdysvaltojen Wyomingissa sijaisevassa Moorcroftissa. Kuva ikuisti viime kesän hurrikaanikauden aikana 56-vuotias myrskybongari Roger Hill, joka käyttää vapaa-aikansa myrskyjen etsimiseen ja seuraamiseen.