Aviomies julkaisi Joanna Krupan kuvan Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Real Housewives of Miami -realitysarjan Joanna Krupa on sisarensa Martan tavoin noussut suosituksi tähdeksi. Joanna erosi viime syksynä miehestään Romain Zagosta, mutta pariskunta on sittemmin palannut takaisin yhteen. Krupa lisää jatkuvasti sosiaaliseen mediaan kuvia itsestään.

Myös Romain osaa tämän, sillä nyt mies on jakanut vaimostaan epätavallisemman otoksen Instagramissa. Kuvassa Joanna istuu alasti sängyllä, kasvonaamio kasvoillaan.

– Ok, olen kuollut mies koska julkaisen tämän… Romain Zago kirjoitti.

Ilmeisesti Joanna Krupa ei totisesti ollut kuvan julkaisemisesta innoissaan, sillä se on sittemmin kadonnut Romain Zagon Instagram-tililtä. Mies on kuitenkin jakanut vaimostaan myös toisen kuvan, jossa tämä makaa bikineissä uima-altaan reunalla.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

34-vuotias Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Nykyisin hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Joanna seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa jo yli viiden vuoden ajan, vaikka pari erosi taannoin hetkeksi.