Courtney Stodden järkytti aviomiehen – Big Brother avasi silmät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikan kohublondi Courtney Stodden kohautti taannoin brittien julkkisten Big Brother -ohjelmassa. Neitokainen kertoi muille asukkaille tulleensa BB-talossa asumisen myötä itsenäisemmäksi, eikä hän ole enää niin riippuvainen 53-vuotiaasta aviomiehestään. Mies otti tiedon raskaasti.

Kotona teinivaimonsa paluuta ohjelman aikana odotellut Doug Hutchison kauhistui nimittäin moisista puheista, sillä hän pelkäsi liiaksi itsenäistyneen Courtneyn jättävän hänet. Sittemmin Courtney on jo päässyt talosta, mutta Dougin kerrotaan olevan edelleen varuillaan.

– Doug sekoaa! Hän huolehtii siitä, ettei Courtney enää halua häntä sen jälkeen mitä nainen puhui. Näyttäisi siltä, että BB-talo on avannut tytön silmät suurelle maailmalle – hän tietää, että hänellä on hyvä mahdollisuus päästä tähdeksi omillaan, kun hän on jälleen selvinnyt häätöäänestyksestä, kertoi lähde Daily Mail -lehdelle.

Rintansa C-kupista DD-kuppiin suurentanut Stodden paljasti muille Big Brother -talon julkkisasukkaille, ettei haluaisi itsenäistyä liikaa Dougista. Nainen pelkäsi, että hänestä tulee omillaan liian vahva, eikä hän enää voi samalla tavalla ripustautua huomattavasti vanhempaan mieheensä.