FIFA 14 kauppoihin – viisi miljoonaa kokeili demoversiota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konsolipelien kärkikaartiin jo vuosien ajan lukeutunut FIFA on saanut uuden versionsa, kun FIFA 14 tuli myyntiin eilen myös Suomessa. Sitä ennen yli viisi miljoonaa pelaajaa ehti kokeilla taitojaan pelin demon parissa, ja se on FIFA-pelien ennätys tähän mennessä.

Electronic Arts julkaisi pelin Suomessa PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Wii, PS Vita, PSP, 3DS -alustoille. FIFA 14 on saanut monissa peliarvosteluissa täydet pisteet ja vielä useammissa 9/10 pisteet. Lisäksi se valittiin Gamescom 2013 -messuilla parhaaksi urheilupeliksi.

FIFA 14 sisältää 33 liigaa ja yli 600 klubia, joiden lisäksi pelaaja voi rakentaa unelmiensa tiimin legendaarisista pelaajista. Pelaajat voivat siirtää joukkueensa, pelaajansa, tuloksensa ja saavutuksensa vanhasta pelikonsolista uuteen.

FIFA 14 esittelee 13 erilaista pelitilaa käytettäväksi niin verkkopelissä kuin yksinpelissäkin, mukaanlukien FIFA 14 Ultimate Team -tila sekä uusi Co-op Seasons -pelitila. Pure Shot on uusi ominaisuus, joka mallintaa pelaajan asennon ja tasapainon vaikutukset pallon potkaisemiseen uudella tavalla.