Täh? Kim Kardashian esittää avaruusolentoa suosikkisarjassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa FOX-televisiokanavan arki-iltoihin kuuluu kaksi takuuvarmaa asiaa: Family Guy ja American Dad. Peräjälkeen esitettävät piirrossarjat ovat saavuttaneet suosiota sittemmin myös Suomessa. American Dad esittelee konservatiivisen amerikkalaisisän arkea pilke silmäkulmassa.

Tunnetut henkilöt tekevät roolivierailuita Family Guyn ja American Dad -sarjojen jaksoissa Simpsonien tapaan. Nyt American Dad saa vieraakseen tuoreen äidin ja blondiksi itsensä muuttaneen Kim Kardashianin. Kanye Westin rakas esittää sarjassa avaruusolentoa, joka muodostaa suhteen American Dad -sarjan perheessä elävän Roger-alienin kanssa, Femail First tietää.

American Dad ja Family Guy -sarjat ovat Seth MacFarlanen käsialaa. Mies on lainannut äänensä useille sarjojen hahmoille. American Dad sai Yhdysvaltojen ensi-iltansa vuonna 2005. Family Guy on näkynyt amerikkalaisperheille vuodesta 1999. Molemmat huumoripläjäykset ovat voittaneet arvostettuja televisioalan palkintoja.