Miehellä kasvaa nenä otsassa! Hämmentävä näky videolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lääketieteen kehittyessä on otettu käyttöön huikea määrä uudenlaisia hoitomuotoja ja -tekniikoita, jotta terveydenhuollosta saataisiin mahdollisimman laaja-alaista ja auttavaa. Kuulemme toisinaan tarinoita lääkäreiden kokeellisista menetelmistä, mutta tuorein tapaus saa monet pyörittelemään päätään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kiinalaiset kirurgit ovat nimittäin kasvattaneet 22-vuotiaan Xiaolianin otsaan toisen nenän. Mies menetti ensimmäisen nenänsä auto-onnettomuudessa. Lääkärit rakensivat uuden nenän miehen kylkiluiden rustosta ja ylimääräisestä ihokudoksesta.

Tekonenä istutettiin miehen otsaan, josta se siirretään paikoilleen myöhemmin tässä kuussa. Kyseessä ei suinkaan ole ensimmäinen ihmiseen istutettu tekonenä. Timesin mukaan sama tehtiin tammikuussa Britanniassa, kun lääkärit istuttivat miehen käteen uuden nenän kun hän menetti alkuperäisen syövälle.