Ilkeä nainen varasti pelipallon pikkutytöltä – televisiokamera paljasti kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheiluotteluissa tapahtuu ajoittain niin, että peliväline lentää yleisön joukkoon. Usein esimerkiksi jääkiekon tai pesäpallon saa omaksi se, joka sen saa kiinni. Yhdysvalloissa tilanne on kuitenkin nyt ollut hieman toinen, kun eräs pikkutyttö sai sattumalta kiinni yleisöön lentäneen baseball-pallon.

Onneksi televisiokamera onnistui kuvaamaan juuri oikealla hetkellä lähikuvaa tilanteesta, jossa pikkutyttö sai Arizona Diamondbacksien Juan Mirandan hänelle ja hänen veljelleen heittämän pallon kiinni. Videolta nimittäin nähdään kuinka tyttö menetti pallon saman tien, kun poikkeuksellisen ilkeä nainen varasti sen tytön kädestä. Nainen ilmeisesti luuli pallon olevan hänen. Nainen kyllä koski palloon ensimmäisenä, mutta hän pudotti pallon saman tien tytön käsiin.