Niko Saarinen: ”Odotin kutsua Justin Bieberin hotellihuoneeseen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa parhaillaan asustava realitytähti Niko Saarinen on viihtynyt hyvin jo kolmannella visiitillään taloon. Hän on kuitenkin ollut odottamattoman vaisu, eikä asukkailla ole ollut viime päivinä varsinaisia juhliakaan.

Eilen illalla Niko Saarinen kertoi elämästään asukkaille, ja samalla hän paljasti erikoiset odotuksensa Justin Bieberin Suomen keikasta. Nuori mies nimittäin odotti tosissaan poptähden kutsuvan hänet sviittiinsä.

– Mä oikeesti luulin, että kun se Justin oli tulossa Suomeen, ja samaan aikaan pyöri Viidakon tähtösten mainokset, niin että se näkisi mut niissä mainoksissa ja se sanois managerilleen, että ”Toi mun hotellihuoneeseen”, Niko paljasti ja naureskeli itsekin.

– Mä ihan oikeesti luulin. V**tu sitä voi olla tyhmä! Mä mietin, että mitä mä niinku teen sitten mun koirille, jos mä lähden ulkomaille. Miten hoidan rokotukset ja niin. Mä oon oikeesti aika niinku höpsö.