Britney Spears teki cheekit Las Vegasissa – konsertit jättimenestys!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina jättisuosiosta nauttinut Britney Spears työstää parhaillaan uutta levyä ja tekee paluuta julkisuuteen. 31-vuotias laulajatar solmi taannoin rahakkaan sopimuksen 96 esiintymistä Las Vegasin Planet Hollywood -kasinon yökerhossa. Nyt sopimus on osoittautunut menestykseksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Ensimmäisten raporttien mukaan Britney Spearsin konserttiliput olisivat myyneet heikosti, mutta nyt TMZ kertoo täysin päinvastaista. Sen saamien tietojen mukaan poptähden konsertit ovat yksi suurimmista menestyksistä koko Las Vegasin historiassa. Osa 27. joulukuuta alkavista Britney: Piece of Me -konserteista myytiin loppuun hujauksessa.

Britney Spears ansaitsee jokaisesta esiintymisestään Las Vegasissa 310.000 dollaria, eli noin 232.000 euroa. Tämä tarkoittaisi, että hän ansaitsisi kahden vuoden aikana jopa yli 22 miljoonaa euroa. Neitokainen muuttaa Las Vegasiin väliaikaisesti. Nainen on mielissään uudesta työmahdollisuudesta, koska hän pääsee esiintymään säännöllisesti ilman jatkuvaa matkustelua vaativaa kiertuelämää.