Lukemattomien kauneusleikkausten tulos bikineissä – tämäkö täydellinen vartalo?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen kohujulkkis Heidi Montag oli muutama vuosi sitten vielä oikea julkkis, kun hän tähditti suosittua realitysarjaa. Samoihin aikoihin suosionsa romahtamisen kanssa hän kävi lukemattomissa kauneusleikkauksissa, joista 10 kerralla tehtyä olivat viedä hänen henkensä.

Sittemmin Big Brother -ohjelmassa piipahtanut Heidi Montag on ollut viime aikoina rahapulassa, koska hän oli tottunut kalliiseen elämäntapaan. Viime aikoina vaaleaverikkö on pitänyt matalaa profiilia, mutta ajoittain hän esittelee läpikotaisin leikeltyä vartaloaan myös paparazzeille.

Heidi Montag on realityjulkkis, joka tunnetaan parhaiten silikonirinnoistaan ja lukemattomista kauneusleikkauksistaan, joihin hän oli myös kuolla. Julkkisten Big Brother -ohjelmassa blondi harrasti äänekästä seksiä aviomiehensä kanssa ja aiheutti ärtymystä katsojissa ja muissa asukkaissa. Playboy tarjosi Heidille taannoin 3,7 miljoonaa alastonkuvista, mutta Montag ei suostunut.