Jess Greenbergin cover huomataan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialaisen hard rock -yhtye AC/DC:n Highway to Hell on vuonna 1979 julkaistu rouhealla kitarariffillä varustettu rokkikappale. Kyseinen hitti edustaa yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ja se on usein valittu myös maailman parhaiden rocklaulujen joukkoon.

Nyt YouTubessa on nähtävillä video, jossa mustaan toppiin pukeutunut Jess Greenberg esittää oman versionsa kappaleesta. Video on saavuttanut viikossa pari miljoonaa katsojaa, joten ei liene epäselvää etteivätkö neitokaisen ulkoiset avut anna plussaa hänen musikaaliselle lahjakkuudelleen.

Naisen rinnat suorastaan tuntuvat huutavan vapauteen paidan alta, ja ne ovat pääosassa kaikissa 52 videossa, jotka hän on YouTubeen ladannut. Kaunottaren musisointi on myös mukiin menevää, vaikkakaan videon äänenlaatu ei ole parhaimmasta päästä. Jäämme jännityksellä odottamaan, saako Jess esityksillään levytysopimusta.