Kelly Brook miestenlehden kannessa – tämä huomataan lehtihyllyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Kelly Brook kuuluu maansa kuvatuimpiin tähtiin, ja hänet ikuistetaan jatkuvasti otoksiin erilaisissa ensi-illoissa ja julkkiskekkereillä. Maailmalla tähti on saanut huomiota lyhykäisestä Talent-tuomarin pestistään.

kellybrook28092013

Kellyn tavaramerkki on uhkeat kurvit, joita glamourmalli ei kursaile esitellä kuvauksissa. Nyt hän on päätynyt FHM-miestenlehden kanteen. Luksusauton penkillä minishortseissa ja niukoissa bikineissä poseeraava tähti pistää parhaat avunsa käyttöön.

Brook päätyi taannoin sinkkukaunottarien listalle, koska hänen poikaystävänsä Danny Cipriani jäi kiinni pettämisestä. Mies oli harrastanut seksiä kuuden eri naisen kanssa, ja joidenkin kanssa jopa samanaikaisesti. Kelly soitti jokaiselle toiselle naiselle selvittääkseen tilanteen, kun löysi numerot eksänsä kännykästä.