Nicole Coco Austinin bileasu sykähdyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin tunnetaan uhkeista muodoistaan sekä urheilu- ja kuntoiluharrastuksistaan. Hänet nähdään usein myös kuntosalitreeneistä otetuissa kuvissa ja paljastavissa vaatekappaleissa julkkisjuhlissa.

Nyt Coco on jakanut WhoSay-sivustolla kuvan bileasustaan, joka yllään hän suuntasi Hollywoodin yöelämään. Kokonaisuus lienee kääntänyt katseita, sillä neitokaisen kurvit nousivat selvästi pääosaan.

Kuva: WhoSay
Kuva: WhoSay

34-vuotias Nicole Coco Austin esitteli äskettäin televisio-ohjelmassa twerking-tanssin saloja, jota hän kutsui kotoisammin pepun heiluttamiseksi. Nainen kertoi tanssin ytimen olevan alaselän liikkeissä ja sai esityksestään raikuvat aplodit. Muhkeasta takamuksestaan tunnettu Coco peitteli aiemmin peppuaan. Hän kertoi, ettei osannut nuorena suhtautua saamaansa huomioon. Vasta aviomies Ice-T:n ihailu sai hänen mielensä muuttumaan.