BB-lipsahdus: ”Tuotanto lupasi, että Niko Saarinen ei tule taloon!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asustaa parhaillaan joukko suomalaisia puolijulkkiksia, joiden välillä tunnelmat kiristyvät usein, kun he saavat nautittavakseen hieman alkoholia. Eilisen illan juhlissa tunteet jälleen kuumenivat, kun Niko Saarinen ja Susanna Ingerttilä ottivat yhteen.

Asukkaat puivat tapahtunutta vielä pitkään, ja samalla Saran ja Anun keskustelussa paljastui myös kulissien takaisia asioita ohjelman tuotannosta. Neitokaiset nimittäin paljastivat, että asukkaat olivat sanelleet tuotannolle keitä he eivät missään nimessä halua taloon. Tuotanto ei kuitenkaan toteuttanut Susannan vaatimusta, ja eilen tämä vuodatti siksi jopa pettymyksen kyyneleitä.

– Suskile oli luvattu. että Niko ei tule taloon ja nyt se tuli taloon. Suski ei tykkää Nikosta eikä Niko Suskista, Sara Sieppi paljasti eripuraa ihmetelleelle Anulle.

– Mäkin sanoin jotain, että Johanna Tukiainen ei saa tulla taloon. Mullakin oli ehtoja. Mikään ei ole varmaa ja siihen pitää varautua. Tää on peliä, Anu Saagim paljasti.