Uskomaton perhe! Lemmikkinä 7 täysikasvuista tiikeriä – katso video

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy monia ihmisiä, jotka elävät hyvin poikkeuksellisten eläinten kanssa. Esimerkiksi tiikereitä ja leijonia löytyy monista asunnoista, mutta ne ovat myös surmanneet monia isäntiään. Petojen kanssa eletään siis alituisessa hengenvaarassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs brasilialainen lapsiperhe uskoo hyvään onneensa petojen kanssa, sillä perheen lisäksi heidän kotonaan majailee peräti seitsemän tiikeriä.

Perheen isä Aryas Borges on pelastanut tiikereitä muun muassa sirkuksesta ja päättänyt majoittaa ne kotiinsa, jossa asuvat myös vaimo ja kolme tytärtä. Pihalle mies rakensi tiikereille aitauksen, mutta usein pedot ovat myös perheen parissa. Monet pelkäävät, että ennen pitkää joku tiikereistä tekee perheelle pahaa.