Perunalastumerkki etsi uusia makuja – nämä eivät menneet läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme kertoneet aikaisemmin esimerkiksi Lay’s-yhtiön kiinalaisista Pepsin ja kanan makuisista perunalastuista sekä Cheetos-yhtiön japanilaisista kolan makuisista juustonaksuista. Maailmalta löytykin mitä erikoisempia sipsimakuja.

Taannoin Lay’s-yhtiö aloitti kilpailun, jonka tarkoituksena oli pyytää internet-käyttäjiä kehittelemään uusia perunalastumakuja. 50.000 dollarin arvoisen pääpalkinnon voitti Karen Weber-Mendham -niminen nainen juusto-valkosipulileivän makuisilla sipseillä.

Kuten arvata saattaa, jotkut kilpailijat tarjosivat lastuille hieman epätavallisempia makuja.

Cory Docotrow -niminen Tumblr-käyttäjä esitteli blogissaan omia ehdotuksiaan uusiksi Lay’s -tuotteiksi, jotka eivät kuitenkaan jostain syystä saaneet kilpailussa kannatusta. Näihin kuuluivat muun muassa ”itkien kulunut työhaastattelu”, ”Maailman ilkein isä”, ”Kissankarvakeitto”, ”Epätyypilliset antipsykoottiset lääkkeet” ja ”Rakkaimpasi epäkohtien hyväksyminen”.