Jackass-tähden kondomipila tallentui videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jackass-tähti Steve-O tunnetaan hurjapäisistä tempauksista ja elämäntyylistä. Brittiläissyntyinen miekkonen avautui taannoin päihdeaddiktiostaan sekä omien sisäisten demoniensa voittamisesta ja nimitti itseään ”puolikuuluisaksi huumeriippuvaiseksi mieslutkaksi”.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 39-vuotias miestähti on aiheuttanut hämmennystä kaupungin kaduilla, joissa monet fanit halusivat poseerata hänen kanssaan yhteiskuvassa. Hollywoodin keskustassa liikkeellä ollut hurjapää kaivoi rintataskustaan yllättäen käytetyltä näyttävän kondomin, jota hän esitteli faneilleen.

Työtovereiden pitämän kannustuspuheen ansiosta Steve ymmärsi taannoin hakea apua ongelmiinsa. Sittemmin raitistunut hurjapää on viime aikoina kuvaillut myös elämänasennettaan, joka inspiroi hänen komiikkaansa.