Tässäkö sänkyjen tulevaisuus? Ei enää puutuneita käsiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuotekehityksen tuloksia lanseerataan päivittäin miljoonia uusia tuotteita ja innovaatioita, mutta esimerkiksi sängyissä kehitys on ollut vuosikymmenten aikana minimaalista. Nyt Yhdysvalloissa on lanseerattu uudenlainen patjamalli, jonka kerrotaan lisäävän pariskuntien läheisyyttä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

The Cuddle Mattress on amerikkalaisen suunnittelija Mehdi Motjabavin ideoima keksintö, jossa puutuneen käden syndrooma voi jäädä historiaan. Sängyllä poikittain joko nukkujan itsensä tai vaikkapa kumppanin alla oleva käsi painuu nimittäin helposti patjan pehmusteiden sisään. Samalla käden verenkierto jatkuu häiriintymättä.

Suunnittelijan mukaan patjalla nukkuu paremmin ja se on myös terveellinen, sillä toistuva käteen kohdistuva paine voi aiheuttaa hermosto-ongelmia.

Kuva: Splash
Kuva: Splash