Kohukaunotar ahtoi jättirintansa tiukkaan lateksiasuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisjulkkis Courtney Stodden vietti taannoin suuren osan syksystään Lontoossa, jossa hän osallistui myös julkkisten Big Brother -ohjelmaan. Siellä neitokainen ymmärsi, ettei välttämättä tarvitsekaan 53-vuotiasta näyttelijämiestään. Nyt pariskunta on palannut Yhdysvaltoihin.

Viikonloppuna Courtney Stodden kuvattiin menossa ystäviensä kanssa juhlimaan Bootsy Bellows -yökerhoon. Hän oli ahtanut muhkeat silikonirintansa niukkaan ja tiukkaan lateksiasuun, joka ei lopulta onnistunut pitämään piilossa intiimejä ruumiinosia.

Rintansa C-kupista DD-kuppiin suurentanut Stodden paljasti Big Brother -talossa julkkisasukkaille, ettei haluaisi itsenäistyä liikaa Dougista, vaikka voisi niin tehdä. Nainen pelkäsi, että hänestä tulee omillaan liian vahva, eikä hän enää voi samalla tavalla ripustautua huomattavasti vanhempaan mieheensä.