Joanna Krupa pulahti uimaan – bikinipeppu varasti huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Real Housewives of Miami -realitysarjan Joanna Krupa on sisarensa Martan tavoin noussut suosituksi tähdeksi. Joanna erosi viime syksynä miehestään Romain Zagosta, mutta pariskunta palasi pian takaisin yhteen.

Eilen Joanna kuvattiin lomailemassa uimarannalla Miamissa yhdessä ystäviensä ja koiransa kanssa. Punaisiin bikineihin pukeutunut kaunotar poseerasi samalla myös paparazzeille.

34-vuotias Joanna Krupa on esiintynyt useissa realityohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Puolan Huippumalli haussa. Nykyisin hän tähdittää The Real Housewives of Miami -sarjaa. Joanna seurusteli muun muassa yökerhoja omistavan bisnesmies Romain Zagon kanssa jo yli viiden vuoden ajan, vaikka pari erosi taannoin hetkeksi.