Kelly Brook vähäpukeisena avaruusasemalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen julkkiskaunotar Kelly Brook lukeutuu paparazzien ahkerasti seuraamiin neitokaisiin. Taannoin hän joutui pettämisskandaalin keskiöön, kun poikaystävä Danny Ciprianin, kerrottiin pettäneen kaunotarta jopa kuuden muun naisen kanssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Kelly Brook on mukana deodoranttimerkin turkkilaisessa mainoskampanjassa. Kaunotar tähdittää videota, jossa hänet nähdään vähäpukeisena esimerkiksi avaruusasemalla painottomassa tilassa ja näyttävässä kaula-aukossa tuliterän Mercedes-Benzin kyydissä.

33-vuotias Kelly Brook seurustelee nykyisin rugbypelaaja Danny Ciprianin kanssa. Neitokainen on onnistunut malliuransa lisäksi esiintymään elokuvissa, kuten Sorted, The Italian Job, School for Seduction, Fishtales, Piranha 3D ja Keith Lemon: The Film.